Rólunk

A Deáky Horgászcikk Készítő Kft. egy családi vállalkozás, amely Budapesttől északra 70 km-re, Kétbodonyban működik.

Kétbodonyról, mint faluról, már a középkorban is említést tesznek még a Török Hódoltság előtti időkből. Először BODON néven tesz említést IV. Béla egy levélben 1263-ban. A falut a mai napig óriási erdők veszik körül, sok ember így menekült meg vagy pedig menkült ide a mongol invázió elől. 1579-ben a falu 22 portából és az ezeken lakó családokból állt, többségében magyarul beszélő szlávok lakták, ez a mai napig is igaz. A török megszállás idején az 1600-as években a régi falu elpusztult, így betelípétésekre volt szükség. Ennek eredményeképpen egyesült Alsó- és Felső-Bodony. A Rákóczi - szabadságharc egyik csatája a település határán zajlott 1710-ben.
A falunak mindig is szoros kapcsolata volt a természettel, ahogy ez falu címerén is látható. A patak nem csak halakkal látta el az itt élő embereket, hanem a malmot is működtette, ami jelenleg is cégünk székhelyéül szolgál. Továbbá településünkön egy impozáns méretű, 16 hektáros horgásztó található, ami annyira tiszta, hogy még rákot is lehet fogni benne.

 

Cégünk, amelyet Deáky Árpád és felesége alapított 1984-ben, a hazai piac igényeinek kiszolgálására, majd később a magyarországi nagykereskedők segítségével beindult Nyugat-Európába történő export is.

Kedvező feltételekkel tudjuk biztosítani partnereinknek a korrekt áron történő, rövid határidejű, gyors és pontos szállítást, akár az általunk, akár a vevő által kívánt fuvarozó cég közreműködésével.

Üzemünkben a horgászcikkek előállításához szükséges eszközök és célszerszámok saját gyártmányúak, így gyorsan és rugalmasan tudunk a különféle igényekhez alkalmazkodni. Minőségi termékeinket gondosan csomagoljuk, de lehetőség van egyedi csomagolási igények kiszolgálására is!

2001-ben tagjai lettünk Európa legnagyobb szakmai szövetségének, az Európai Horgászcikk Kereskedők Szövetségének (EFTTA), és azóta minden évben kiállítóként is részt veszünk az EFTTA által szervezett világkiállításon, az EFTTEX-en.

A Deáky Horgászcikk Készítő Kft. 2014 óta a Magyar Csapat bronz fokozatú támogatója a Magyar Országos Horgász Szövetségnél (MOHOSZ).

Cégünk csak viszonteladókat szolgál ki, kiskerekedelemmel jelenleg nem foglalkozunk.

Keresse termékeinket viszonteladóinknál!

Tackle Trade World 2023 September
Az alapítók: Deáky Árpádné és Deáky Árpád
Kétbodony címere
kétbodonyi tó

Miért válasszon minket?

35 év tapasztalat

35 év tapasztalat

Cégünk 1984-ben alakult, így több mint 35 év tapasztalattal rendelkezünk. Mindig törekszünk lépést tartani a legújabb trendekkel.

Prémium minőség

Prémium minőség

Évek óta tartó üzleti kapcsolataink árulkodnak arról, hogy sosem okoztunk még csalódást.

Saját gyártmányú szerszámok

Saját gyártmányú szerszámok

Saját gyártmányú célszerszámokkal dolgozunk, így mindig tudjuk garantálni a Deáky-minőséget.

Kézműves termékek

Kézműves termékek

Termékeink kézzel készülnek, így minden aprólékosan ki van dolgozva, ezzel is garantálva a minőséget.

Egyéni igények kielégítése

Egyéni igények kielégítése

Nyitottak vagyunk bármely egyedi igényre, legyen szó termékről, vagy akár a csomagolásról.

Gyors kiszállítás

Gyors kiszállítás

Raktárkészletünknek köszönhetően termékeinket a megrendeléstől számítva 1-7 munkanapon belül kézhez kapja.